Takové špagety se vaří se slaninou a mletým masem a je z nich velmi chutný a vydatný pokrm.
Špagety se slaninou a mletým masem se připravují snadno a jednoduše. Je to ideální jídlo, které si může vychutnat celá rodina. Pokud tedy chcete vyzkoušet něco z italské kuchyně, je tento recept ideální. Postup vaření byl sdílen na webových stránkách Ricetta Sprint.
Špagety s mletým masem a slaninou
Složení:
- 320 g špaget;
- 300 g mletého hovězího masa;
- 100 g slaniny;
- 300 g rajčatového protlaku;
- 2 lžíce rajčatového protlaku;
- 1 malá cibule;
- olivový olej;
- sůl, černý pepř – podle chuti;
- bílé víno – podle chuti;
- parmezán – podle chuti.
Příprava:
- Na pánev nalijte olej, zahřejte ho a přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, kterou osmažte dozlatova. Přidejte slaninu a mleté maso, osmahněte a přidejte trochu bílého vína. Nechte alkohol odpařit, aby zůstala jen chuť. Přiklopte a vařte 5 minut, poté přidejte rajčatový protlak a rajčatový protlak, dochuťte trochou soli a pepře.
- Vařte asi 40 minut, dokud omáčka nezhoustne a tekutina se neodpaří. A uvařte špagety v silně osolené vodě al dente. Jak dlouho to trvá, je uvedeno na obalu. Obvykle je to asi 10-15 minut.
- Uvařené špagety přendejte do omáčky s mletým masem a slaninou. Promíchejte, naaranžujte na talíře a ihned podávejte posypané parmazánem.
Stránky nejsou bezpečné! Všechna vaše data jsou v ohrožení: hesla, historie prohlížeče, osobní fotografie, bankovní karty a další osobní údaje budou použity útočníky.